De apotheek – Apotheek Markelo – Markelo

Apotheek Markelo

Apotheek Markelo

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Header afbeelding

De apotheek

De apothekers en assistentes in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze voornaamste taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om u zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Apothekers

Dhr. C.B. Strating
Mw. K.H. Nederhoed

Kwaliteitscertificaat

Regelmatig worden wij op ons kwaliteitssysteem getoetst door een onafhankelijke instantie (TÜV). Met gepaste trots kunnen wij u dan ook melden dat apotheek Markelo ook voor 2024 weer HKZ gecertificeerd is.

 

8,6

Daarnaast heeft u ons in ons klanten tevredenheidsonderzoek gewaardeerd met een 8,6 ! Wij zijn daar enorm trots op en het motiveert ons om het in de toekomst nog beter te kunnen doen. Hartelijk dank voor uw respons.

Mocht u toch niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk verder zouden kunnen verbeteren, dan stellen wij het op prijs wanneer u dat ons laat weten.

 

Herhaalservice

Deze service is een samenwerking tussen uw huisarts en uw apotheek. Wij zien in ons computersysteem wanneer uw medicatie bijna op is. Op dat moment wordt er een receptaanvraag naar uw huisarts gestuurd, die de aanvraag beoordeelt. Wij zetten vervolgens de medicijnen voor u klaar, waarna u deze bij de afhaalbel kunt ophalen. Het grote voordeel van de Herhaalservice is, dat u op tijd kunt beschikken over uw geneesmiddelen, niet meer mis grijpt en bij de afhaalbalie sneller geholpen wordt, waardoor de wachttijd voor u maar ook voor de andere cliënten zal afnemen. Voor informatie over en/of deelname aan de Herhaalservice kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij vertellen u er graag meer over, zodat u kunt beoordelen of de Herhaalservice iets voor u kan zijn.

_________________________________________________________________________________________

Wet aanvullende bepaling verwerking persoonsgegevens
Op 1 juli 2020 is een onderdeel van Wet aanvullende bepaling verwerking persoonsgegevens in de zorg (Wabvpz) in werking getreden. Dit onderdeel geeft u als patiënt het recht op elektronische inzage in het dossier dat elke zorgverlener van u bijhoudt.